Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Confectionery. Method of determination of content of the dry fat-free solids of cocoa in chocolate products
Automaticky přeložený název:
Cukrovinky. Metoda stanovení obsahu pevných látek suchého tuku bez kakaa v čokoládových výrobcích
NORMA vydána dne 1.7.2013
Označení normy: GOST 31723-2012
Datum vydání normy: 1.7.2013
Kód zboží: NS-393233
Počet stran: 13
Přibližná hmotnost: 39 g (0.09 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 2.23
1.7.2001
NEPLATNÁ
1.7.2002
NEPLATNÁ
1.1.2012
1.10.2003
NEPLATNÁ
1.10.2003
NEPLATNÁ
1.1.2005
Poslední aktualizace: 12.05.2025 (Počet položek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.