Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Confectionery. Method of determination of content of the dry fat-free solids of cocoa in chocolate products
Automaticky přeložený název:
Cukrovinky. Metoda stanovení obsahu pevných látek suchého tuku bez kakaa v čokoládových výrobcích
NORMA vydána dne 1.7.2013
Označení normy: GOST 31723-2012
Datum vydání normy: 1.7.2013
Kód zboží: NS-393233
Počet stran: 13
Přibližná hmotnost: 39 g (0.09 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 2.23
1.7.2001
NEPLATNÁ
1.7.2002
NEPLATNÁ
1.1.2012
1.10.2003
NEPLATNÁ
1.10.2003
NEPLATNÁ
1.1.2005
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 26.06.2025 (Počet položek: 2 205 981)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.