Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Confectionery. Methods of determination the contain of milk fat in chocolate products
Automaticky přeložený název:
Cukrovinky. Metody stanovení obsahuje mléčného tuku v čokoládových výrobcích
NORMA vydána dne 1.7.2013
Označení normy: GOST 31722-2012
Datum vydání normy: 1.7.2013
Kód zboží: NS-393232
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 2.23
1.12.1986
1.12.1986
1.12.1986
1.7.1987
1.7.1987
1.7.1987
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 12.05.2025 (Počet položek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.