Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Raw material and food-stuffs. Method for identification of sturgeons caviar
Automaticky přeložený název:
Suroviny a zásoby potravin. Způsob pro identifikaci jeseterů kaviáru
NORMA vydána dne 1.1.2004
Označení normy: GOST 30812-2002
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2004
Kód zboží: NS-392674
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 30.06.2025 (Počet položek: 2 206 311)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.