Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Canned foods. Method for determination of commercial sterility
Automaticky přeložený název:
Konzervované potraviny. Metoda pro stanovení komerční sterility
NORMA vydána dne 1.1.1998
Označení normy: GOST 30425-97
Datum vydání normy: 1.1.1998
Kód zboží: NS-392392
Počet stran: 17
Přibližná hmotnost: 51 g (0.11 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Mikrobiologie potravin
Ovoce, zelenina a z nich získávané produkty obecně
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 17.10.2025 (Počet položek: 2 238 986)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.