Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Wheat vitaminized flour, bread and bakery products. Method for vitamin B2 (rhyboflavin) determination
Automaticky přeložený název:
Pšenice vitaminizovaných mouky, chleba a pečiva. Způsob vitamin B2 (rhyboflavin) stanovení
NORMA vydána dne 1.1.1993
Označení normy: GOST 29139-91
Datum vydání normy: 1.1.1993
Kód zboží: NS-391753
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 1.08
Poslední aktualizace: 12.05.2025 (Počet položek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.