Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Wheat bread flour. Method for experimental laboratory breadmaking
Automaticky přeložený název:
Pšeničná mouka chleba. Způsob zkušební laboratoř chleba
NORMA vydána dne 1.7.1989
Označení normy: GOST 27669-88
Datum vydání normy: 1.7.1989
Kód zboží: NS-390267
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 1.90
Amd. 11.96
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 13.11.2024 (Počet položek: 2 210 764)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.