Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Flour and bran. Methods for determination of colour, odour, taste and crunch
Automaticky přeložený název:
Mouku a otruby. Metody pro stanovení barvou, vůní, chutí a tíseň
NORMA vydána dne 1.1.1989
Označení normy: GOST 27558-87
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.1989
Kód zboží: NS-390176
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 1.90
Poslední aktualizace: 12.11.2024 (Počet položek: 2 210 658)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.