Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Foodstuffs and food additives. Preparation of samples for microbiological analyses
Automaticky přeložený název:
Potraviny a potravinářské přídatné látky. Příprava vzorků pro mikrobiologické rozbory
NORMA vydána dne 1.7.1986
Označení normy: GOST 26669-85
Datum vydání normy: 1.7.1986
Kód zboží: NS-389610
Počet stran: 9
Přibližná hmotnost: 27 g (0.06 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 12.89
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 22.12.2024 (Počet položek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.