Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Foodstuffs and food additives. Preparation of samples for microbiological analyses
Automaticky přeložený název:
Potraviny a potravinářské přídatné látky. Příprava vzorků pro mikrobiologické rozbory
NORMA vydána dne 1.7.1986
Označení normy: GOST 26669-85
Datum vydání normy: 1.7.1986
Kód zboží: NS-389610
Počet stran: 9
Přibližná hmotnost: 27 g (0.06 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 12.89
Poslední aktualizace: 05.02.2025 (Počet položek: 2 224 044)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.