Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Foodstuffs and food additives. Preparation of samples for microbiological analyses
Automaticky přeložený název:
Potraviny a potravinářské přídatné látky. Příprava vzorků pro mikrobiologické rozbory
NORMA vydána dne 1.7.1986
Označení normy: GOST 26669-85
Datum vydání normy: 1.7.1986
Kód zboží: NS-389610
Počet stran: 9
Přibližná hmotnost: 27 g (0.06 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 12.89
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 04.11.2025 (Počet položek: 2 242 248)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.