Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
                  
        
        Fruit and vegetable products, meat and meat-vegetable cans. Method for determination of pH
          Automaticky přeložený název:
          Ovocné a zeleninové produkty, maso a masné, zeleninové plechovky.  Metoda pro stanovení pH        
      
NORMA vydána dne 1.7.1985
    
        Označení normy: GOST 26188-84
                
                
                
                Poznámka:    NEPLATNÁ
               
                Datum vydání normy:  1.7.1985
                  Kód zboží:  NS-389122
          Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
        Země:          Ruská technická norma
        Kategorie:  Technické normy GOST
        
                
              
Implemented changes and corrections:
Amd. 4.92
      Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy? 
      Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte. 
     
      Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
    
Poslední aktualizace: 03.11.2025 (Počet položek: 2 242 248) 
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.