Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruit and vegetable products, meat and meat-vegetable cans. Method for determination of pH
Automaticky přeložený název:
Ovocné a zeleninové produkty, maso a masné, zeleninové plechovky. Metoda pro stanovení pH
NORMA vydána dne 1.7.1985
Označení normy: GOST 26188-84
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.1985
Kód zboží: NS-389122
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 4.92
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 03.05.2024 (Počet položek: 2 896 946)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.