Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruit and vegetable products. Methods for determination of sorbic acid
Automaticky přeložený název:
Ovocné a zeleninové produkty. Metody pro stanovení kyseliny sorbové
NORMA vydána dne 1.7.1985
Označení normy: GOST 26181-84
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.1985
Kód zboží: NS-389116
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 4.92
Poslední aktualizace: 27.09.2024 (Počet položek: 2 350 600)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.