Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruit and vegetable products. Methods for determination of titratable acidity
Automaticky přeložený název:
Ovocné a zeleninové produkty. Metody pro stanovení titrační kyselosti
NORMA vydána dne 1.1.1983
Označení normy: GOST 25555.0-82
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.1983
Kód zboží: NS-388527
Počet stran: 7
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 4.86
Amd. 4.92
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 07.07.2025 (Počet položek: 2 207 474)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.