Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Poultry meat (carcasse of hens, ducks, geese, turkeys, guinea-fowls). Technical requirements
Automaticky přeložený název:
Drůbeží maso ( jatečně upraveného těla slepic , kachen, hus , krůt , perliček ). Technické požadavky
NORMA vydána dne 1.1.1977
Označení normy: GOST 21784-76
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.1977
Kód zboží: NS-385672
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 2.82
Amd. 2.91
Poslední aktualizace: 27.09.2024 (Počet položek: 2 350 600)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.