Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Meat. Methods of bacteriological analysis
Automaticky přeložený název:
Maso. Metody bakteriologické analýzy
NORMA vydána dne 1.1.1977
Označení normy: GOST 21237-75
Datum vydání normy: 1.1.1977
Kód zboží: NS-385330
Počet stran: 27
Přibližná hmotnost: 81 g (0.18 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 1.82
Amd. 4.87
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 18.03.2025 (Počet položek: 2 233 643)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.