Norma GOST 21237-75 1.1.1977 náhled

GOST 21237-75

Meat. Methods of bacteriological analysis

Automaticky přeložený název:

Maso. Metody bakteriologické analýzy



NORMA vydána dne 1.1.1977


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2 551.80 bez DPH
2 551.80

Informace o normě:

Označení normy: GOST 21237-75
Datum vydání normy: 1.1.1977
Kód zboží: NS-385330
Počet stran: 27
Přibližná hmotnost: 81 g (0.18 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin
Maso, masné výrobky

Anotace textu normy GOST 21237-75 :

Implemented changes and corrections:
Amd. 1.82
Amd. 4.87

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.