Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Bread and bakery products. Method for the determination of moisture
Automaticky přeložený název:
Chléb a pekárenské výrobky. Metoda pro stanovení vlhkosti
NORMA vydána dne 1.7.1976
Označení normy: GOST 21094-75
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.1976
Kód zboží: NS-385167
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 10.85
Amd. 5.88
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 13.11.2024 (Počet položek: 2 210 764)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.