Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Bread and bakery products. Method for the determination of moisture
Automaticky přeložený název:
Chléb a pekárenské výrobky. Metoda pro stanovení vlhkosti
NORMA vydána dne 1.7.1976
Označení normy: GOST 21094-75
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.1976
Kód zboží: NS-385167
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 10.85
Amd. 5.88
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 12.09.2025 (Počet položek: 2 232 097)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.