Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Bread and bakery products. Method for the determination of moisture
Automaticky přeložený název:
Chléb a pekárenské výrobky. Metoda pro stanovení vlhkosti
NORMA vydána dne 1.7.1976
Označení normy: GOST 21094-75
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.1976
Kód zboží: NS-385167
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 10.85
Amd. 5.88
Poslední aktualizace: 12.05.2025 (Počet položek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.