Norma GOST 20235.1-74 1.7.1975 náhled

GOST 20235.1-74

Rabbit meat. Methods for chemical and microscopic analysis of meat freshness

Automaticky přeložený název:

Králičí maso. Metody chemické a mikroskopické analýzy masa svěžesti



NORMA vydána dne 1.7.1975


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena979.60 bez DPH
979.60

Informace o normě:

Označení normy: GOST 20235.1-74
Datum vydání normy: 1.7.1975
Kód zboží: NS-384577
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST

Kategorie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Doporučujeme:

EviZak - všechny zákony včetně jejich evidence na jednom místě

Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.