Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Rabbit meat. Methods for chemical and microscopic analysis of meat freshness
Automaticky přeložený název:
Králičí maso. Metody chemické a mikroskopické analýzy masa svěžesti
NORMA vydána dne 1.7.1975
Označení normy: GOST 20235.1-74
Datum vydání normy: 1.7.1975
Kód zboží: NS-384577
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.1.1994
1.1.1994
1.1.1994
1.8.1996
NEPLATNÁ
1.1.1999
1.1.2000
Poslední aktualizace: 05.02.2025 (Počet položek: 2 224 044)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.