Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Technological processes in confectionary industry. Terms and definitions
Automaticky přeložený název:
Technologické procesy v cukrářské průmyslu. Termíny a definice
NORMA vydána dne 1.1.1973
Označení normy: GOST 17481-72
Datum vydání normy: 1.1.1973
Kód zboží: NS-382469
Počet stran: 18
Přibližná hmotnost: 54 g (0.12 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Potravinářská technologie (názvosloví)
Cukr a výrobky z cukru
Implemented changes and corrections:
Amd. 5.77
Amd. 1.83
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 22.11.2024 (Počet položek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.