Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Dried vegetables. Methods of determining net weight, shape and size of particles, degree of grinding, apparent defects, component ratio, organoleptic characteristics and cooking capacity
Automaticky přeložený název:
Sušená zelenina. Metody stanovení čisté hmotnosti, tvaru a velikosti částic, stupeň mletí, zjevné vady, poměr komponent, organoleptické vlastnosti a vaření kapacity
NORMA vydána dne 1.1.1979
Označení normy: GOST 13340.1-77
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.1979
Kód zboží: NS-380056
Počet stran: 7
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 11.83
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 06.02.2025 (Počet položek: 2 224 278)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.