Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Dried vegetables. Methods of determining net weight, shape and size of particles, degree of grinding, apparent defects, component ratio, organoleptic characteristics and cooking capacity
Automaticky přeložený název:
Sušená zelenina. Metody stanovení čisté hmotnosti, tvaru a velikosti částic, stupeň mletí, zjevné vady, poměr komponent, organoleptické vlastnosti a vaření kapacity
NORMA vydána dne 1.1.1979
Označení normy: GOST 13340.1-77
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.1979
Kód zboží: NS-380056
Počet stran: 7
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 11.83
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 13.03.2025 (Počet položek: 2 232 199)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.