Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Rye bread prepared by stepped heat sterilization for prolonged storage. Specifications
Automaticky přeložený název:
Žitný chléb připravený stupňovitým tepelnou sterilizací pro dlouhodobé skladování. Specifikace
NORMA vydána dne 1.7.1967
Označení normy: GOST 12583-67
Datum vydání normy: 1.7.1967
Kód zboží: NS-379453
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 3.82
Amd. 2.87
Amd. 12.91
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 04.10.2025 (Počet položek: 2 237 365)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.