Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food products. Method for determination of the lactic acid bacteria
Automaticky přeložený název:
Potravinářské výrobky. Metoda pro stanovení bakterií mléčného kvašení
NORMA vydána dne 1.1.1991
Označení normy: GOST 10444.11-89
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.1991
Kód zboží: NS-377695
Počet stran: 13
Přibližná hmotnost: 39 g (0.09 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 08.06.2025 (Počet položek: 2 203 914)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.