Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food products. Method for determination of the lactic acid bacteria
Automaticky přeložený název:
Potravinářské výrobky. Metoda pro stanovení bakterií mléčného kvašení
NORMA vydána dne 1.1.1991
Označení normy: GOST 10444.11-89
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.1991
Kód zboží: NS-377695
Počet stran: 13
Přibližná hmotnost: 39 g (0.09 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 16.05.2025 (Počet položek: 2 200 115)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.