Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food products. Method for determination of the lactic acid bacteria
Automaticky přeložený název:
Potravinářské výrobky. Metoda pro stanovení bakterií mléčného kvašení
NORMA vydána dne 1.1.1991
Označení normy: GOST 10444.11-89
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.1991
Kód zboží: NS-377695
Počet stran: 13
Přibližná hmotnost: 39 g (0.09 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 17.03.2025 (Počet položek: 2 233 075)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.