Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiological examination of food hygiene-Examination of flavourings
Přeložit název
NORMA vydána dne 18.3.1994
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Není skladem |
Cena | NA DOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: GB/T 4789.22-1994
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 18.3.1994
Kód zboží: NS-1174462
Země: Čínská technická norma
Kategorie: Technické normy GB
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 05.09.2024 (Počet položek: 2 346 132)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.