Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiological examination of food hygiene.Examination of meat and meat products
Přeložit název
NORMA vydána dne 18.3.1994
| Jazyk | |
| Provedení |
|
| Dostupnost | Není skladem |
| Cena | NADOTAZ bez DPH |
| NA DOTAZ |
Označení normy: GB/T 4789.17-1994
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 18.3.1994
Kód zboží: NS-1174456
Země: Čínská technická norma
Kategorie: Technické normy GB
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 20.12.2025 (Počet položek: 2 252 706)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.