Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiological examination of lactic acid bacteria in yoghurt beverage
Přeložit název
NORMA vydána dne 19.6.1996
Označení normy: GB/T 16347-1996
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 19.6.1996
Kód zboží: NS-1172749
Země: Čínská technická norma
Kategorie: Technické normy GB
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 18.09.2025 (Počet položek: 2 235 301)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.