Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Sensory analysis - Method of investigating sensitivity of taste
Automaticky přeložený název:
Senzorická analýza - metoda zkoumání citlivosti chuti
NORMA vydána dne 29.6.2012
Označení normy: GB/T 12312-2012
Datum vydání normy: 29.6.2012
Kód zboží: NS-346837
Země: Čínská technická norma
Kategorie: Technické normy GB
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 15.09.2025 (Počet položek: 2 233 685)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.