Norma GB 5413.38-2016 31.8.2016 náhled

GB 5413.38-2016

National food safety standard Determination of freezing point in raw milk

Přeložit název

NORMA vydána dne 31.8.2016


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1805.20 bez DPH
1 805.20

Informace o normě:

Označení normy: GB 5413.38-2016
Datum vydání normy: 31.8.2016
Kód zboží: NS-1179269
Země: Čínská technická norma
Kategorie: Technické normy GB

Kategorie - podobné normy:

Mléko a zpracované mléčné produkty

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.