Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
National food safety standard Food microbiological examination:Lactic acid bacteria
Přeložit název
NORMA vydána dne 23.12.2016
Označení normy: GB 4789.35-2016
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 23.12.2016
Kód zboží: NS-1177812
Země: Čínská technická norma
Kategorie: Technické normy GB
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 14.09.2025 (Počet položek: 2 232 183)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.