Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Whole milk - Determination of milkfat, protein and lactose content - Guidance on the operation of mid-infrared instruments.
Automaticky přeložený název:
Plnotučné mléko - Stanovení mléčného tuku , bílkovin a obsah laktózy - Pokyny k provozu v polovině infračervených přístrojů.
NORMA vydána dne 1.10.1998
Označení normy: E DIN ISO 9622:1998-10
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.10.1998
Kód zboží: NS-307652
Počet stran: 25
Přibližná hmotnost: 75 g (0.17 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Vollmilch - Bestimmung des Milchfett-, Protein- und Lactosegehaltes - Leitfaden für den Betrieb von Mittel-Infrarot-Geräten.
Poslední aktualizace: 09.03.2025 (Počet položek: 2 231 932)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.