Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Spices and condiments - Determination of moisture content.
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.11.2024
Označení normy: E DIN ISO 939:2024-11
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.11.2024
Kód zboží: NS-1198646
Počet stran: 17
Přibližná hmotnost: 51 g (0.11 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Gewürze und würzende Zutaten - Bestimmung des Wassergehaltes.
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 27.04.2025 (Počet položek: 2 197 486)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.