Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Green coffee; determination of loss in mass at 105 °C.
Automaticky přeložený název:
Zelená káva ; Stanovení ztráty hmotnosti při 105 ° C.
NORMA vydána dne 1.11.1984
Označení normy: E DIN ISO 6673:1984-11
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.11.1984
Kód zboží: NS-306851
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Rohkaffee; Bestimmung des Massenverlustes bei 105 °C.
Poslední aktualizace: 16.09.2025 (Počet položek: 2 234 278)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.