Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Milk and milk products - Sensory analysis - Part 3: Method for evaluation of compliance with product specifications for sensory properties by scoring.
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.7.2024
Označení normy: E DIN ISO 22935-3:2024-07
Datum vydání normy: 1.7.2024
Kód zboží: NS-1188296
Počet stran: 27
Přibližná hmotnost: 81 g (0.18 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Milch und Milcherzeugnisse - Sensorische Analyse - Teil 3: Verfahren für die Beurteilung sensorischer Eigenschaften auf Übereinstimmung mit Produktspezifikationen mittels Punktevergabe.
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 26.07.2024 (Počet položek: 2 339 085)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.