Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food safety - Part 2: Requirements for bodies providing evaluation and certification of products, processes and services, including an audit of the food safety system.
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.3.2024
Označení normy: E DIN ISO 22003-2:2024-03
Datum vydání normy: 1.3.2024
Kód zboží: NS-1166959
Počet stran: 78
Přibližná hmotnost: 234 g (0.52 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Certifikace výrobků a podniků. Potvrzení shody
Procesy v potravinářském průmyslu
Lebensmittelsicherheit - Teil 2: Anforderungen an Stellen die Produkte, Verfahren und Dienstleistungen bewerten und zertifizieren, einschließlich eines Audits des Lebensmittelsicherheitssystems.
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 30.04.2024 (Počet položek: 2 896 468)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.