Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food safety - Part 1: Requirements for bodies providing audit and certification of food safety management systems.
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.2.2023
Označení normy: E DIN ISO 22003-1:2023-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.2.2023
Kód zboží: NS-1100724
Počet stran: 64
Přibližná hmotnost: 192 g (0.42 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Lebensmittelsicherheit - Teil 1: Anforderungen an Stellen, die Managementsysteme für die Lebensmittelsicherheit auditieren und zertifizieren.
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 17.07.2025 (Počet položek: 2 208 096)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.