NEPLATNÁ E DIN EN ISO 939:2009-02 1.2.2009 náhled

E DIN EN ISO 939:2009-02 (Návrh)

Spices and condiments - Determination of moisture content - Entrainment method.

Automaticky přeložený název:

Koření - Stanovení obsahu vlhkosti - Uvolnění metoda.



NORMA vydána dne 1.2.2009


Jazyk
Provedení
Dostupnostdo 7 pracovních dnů
Cena1162.70 bez DPH
1 162.70

Informace o normě:

Označení normy: E DIN EN ISO 939:2009-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.2.2009
Kód zboží: NS-299702
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy E DIN EN ISO 939:2009-02 :

Gewürze und würzende Zutaten - Bestimmung des Feuchtigkeitsgehaltes - Wasserentzugsmethode.

Doporučujeme:

EviZak - všechny zákony včetně jejich evidence na jednom místě

Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.