Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Spices and condiments - Determination of moisture content - Entrainment method.
Automaticky přeložený název:
Koření - Stanovení obsahu vlhkosti - Uvolnění metoda.
NORMA vydána dne 1.2.2009
Označení normy: E DIN EN ISO 939:2009-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.2.2009
Kód zboží: NS-299702
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Gewürze und würzende Zutaten - Bestimmung des Feuchtigkeitsgehaltes - Wasserentzugsmethode.
Poslední aktualizace: 31.01.2025 (Počet položek: 2 222 439)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.