Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Animal and vegetable fats and oils - Determination of water content - Karl Fischer method (pyridine free).
Automaticky přeložený název:
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu vody - Karl-Fischerova metoda ( pyridin zdarma ).
NORMA vydána dne 1.7.2007
Označení normy: E DIN EN ISO 8534:2007-07
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2007
Kód zboží: NS-299370
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Wassergehalts - Karl-Fischer-Verfahren (pyridinfrei).
Poslední aktualizace: 15.05.2025 (Počet položek: 2 200 082)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.