NEPLATNÁ E DIN EN ISO 8534:2016-10 1.10.2016 náhled

E DIN EN ISO 8534:2016-10 (Návrh)

Animal and vegetable fats and oils - Determination of water content - Karl Fischer method (pyridine free).

Přeložit název

NORMA vydána dne 1.10.2016


Jazyk
Provedení
Dostupnostdo 7 pracovních dnů
Cena1 826.20 bez DPH
1 826.20

Informace o normě:

Označení normy: E DIN EN ISO 8534:2016-10
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.10.2016
Kód zboží: NS-652077
Počet stran: 34
Přibližná hmotnost: 102 g (0.22 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy E DIN EN ISO 8534:2016-10 :

Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Wassergehalts - Karl-Fischer-Verfahren (pyridinfrei).

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.