Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Milk and milk products - General guidance for the preparation of test samples, initial suspensions and decimal dilutions for microbiological examination.
Automaticky přeložený název:
Mléko a mléčné výrobky - Obecné pokyny pro přípravu zkušebních vzorků , počáteční suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické vyšetření.
NORMA vydána dne 1.5.1999
Označení normy: E DIN EN ISO 8261:1999-05
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.5.1999
Kód zboží: NS-299289
Počet stran: 13
Přibližná hmotnost: 39 g (0.09 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Milch und Milchprodukte - Allgemeiner Leitfaden für die Vorbereitung von Untersuchungsproben und die Herstellung von Anschüttelungen und Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen.
Poslední aktualizace: 18.05.2025 (Počet položek: 2 200 933)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.