Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Cereals and milled cereal products - Determination of the viscosity of flour - Method using an amylograph.
Automaticky přeložený název:
Obiloviny a výrobky z obilovin traviny - Stanovení viskozity mouky - Metoda s použitím amylograph.
NORMA vydána dne 1.7.2015
Označení normy: E DIN EN ISO 7973:2015-07
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2015
Kód zboží: NS-603624
Počet stran: 28
Přibližná hmotnost: 84 g (0.19 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Getreide und gemahlene Getreideerzeugnisse - Bestimmung der Viskosität von Mehl - Amylograph-Verfahren.
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 21.12.2025 (Počet položek: 2 252 887)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.