Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Oilseed meals - Determination of oil content - Part 2: Rapid extraction method.
Automaticky přeložený název:
Olejoviny jídla - Stanovení obsahu oleje - Část 2 : Metoda Rapid extrakce.
NORMA vydána dne 1.11.2009
Označení normy: E DIN EN ISO 734-2:2009-11
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.11.2009
Kód zboží: NS-299039
Počet stran: 13
Přibližná hmotnost: 39 g (0.09 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Ölsamenschrote - Bestimmung des Ölgehaltes - Teil 2: Schnellextraktionsverfahren.
Poslední aktualizace: 11.06.2025 (Počet položek: 2 204 207)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.