Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Technique using Baird-Parker agar medium.
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.4.2020
Označení normy: E DIN EN ISO 6888-1:2020-04
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.4.2020
Kód zboží: NS-989153
Počet stran: 55
Přibližná hmotnost: 165 g (0.36 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren für die Zählung von koagulase-positiven Staphylokokken (Staphylococcus aureus und andere Spezies) - Teil 1: Verfahren mit Baird-Parker-Agar.
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 08.07.2025 (Počet položek: 2 207 474)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.