Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products.
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.12.2018
Označení normy: E DIN EN ISO 6887-5:2018-12
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.12.2018
Kód zboží: NS-905460
Počet stran: 33
Přibližná hmotnost: 99 g (0.22 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 5: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von Milch und Milcherzeugnissen.
Poslední aktualizace: 21.07.2024 (Počet položek: 2 338 123)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.