NEPLATNÁ E DIN EN ISO 6887-4:2002-02 1.2.2002 náhled

E DIN EN ISO 6887-4:2002-02 (Návrh)

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of the test samples, of initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of products other than milk and milk products, meat and meat products, fish and fishery products.

Automaticky přeložený název:

Mikrobiologie potravin a krmiv - Příprava zkušebních vzorků , z výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické vyšetření - Část 4 : Zvláštní pravidla pro přípravu jiných než mléko a mléčné výrobky , maso a masné výrobky , ryby a produkty rybolovu produkty ,



NORMA vydána dne 1.2.2002


Jazyk
Provedení
Dostupnostdo 7 pracovních dnů
Cena1 838.60 bez DPH
1 838.60

Informace o normě:

Označení normy: E DIN EN ISO 6887-4:2002-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.2.2002
Kód zboží: NS-298937
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy E DIN EN ISO 6887-4:2002-02 :

Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Vorbereitung von Untersuchungsproben, von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 4: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von anderen Erzeugnissen als Milch und und Milcherzeugnissen, Fleisch und Fleischerzeugnisse, Fisch und Fischerzeugnisse.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.