Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of the test samples, of initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of products other than milk and milk products, meat and meat products, fish and fishery products.
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologie potravin a krmiv - Příprava zkušebních vzorků , z výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické vyšetření - Část 4 : Zvláštní pravidla pro přípravu jiných než mléko a mléčné výrobky , maso a masné výrobky , ryby a produkty rybolovu produkty ,
NORMA vydána dne 1.2.2002
Označení normy: E DIN EN ISO 6887-4:2002-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.2.2002
Kód zboží: NS-298937
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Vorbereitung von Untersuchungsproben, von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 4: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von anderen Erzeugnissen als Milch und und Milcherzeugnissen, Fleisch und Fleischerzeugnisse, Fisch und Fischerzeugnisse.
Poslední aktualizace: 21.07.2024 (Počet položek: 2 338 123)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.