NEPLATNÁ E DIN EN ISO 6887-3/A1:2019-03 1.3.2019 náhled

E DIN EN ISO 6887-3/A1:2019-03 (Návrh)

Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products - Amendment 1: Sample preparation for raw marine gastropods.

Přeložit název

NORMA vydána dne 1.3.2019


Jazyk
Provedení
Dostupnostdo 7 pracovních dnů
Cena834.20 bez DPH
834.20

Informace o normě:

Označení normy: E DIN EN ISO 6887-3/A1:2019-03
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.3.2019
Kód zboží: NS-937506
Počet stran: 9
Přibližná hmotnost: 27 g (0.06 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy E DIN EN ISO 6887-3/A1:2019-03 :

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 3: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von Fisch und Fischerzeugnissen - Änderung 1: Probenvorbereitung von rohen Meeresgastropoden.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.