Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of the test sample, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products.
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologie potravin a krmiv - Příprava zkušebního vzorku , výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické vyšetření - Část 3 : Zvláštní pravidla pro přípravu ryb a produktů rybolovu.
NORMA vydána dne 1.2.2002
Označení normy: E DIN EN ISO 6887-3:2002-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.2.2002
Kód zboží: NS-298934
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Vorbereitung von Untersuchungsproben, von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 3: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von Fisch und Fischerzeugnissen.
Poslední aktualizace: 21.07.2024 (Počet položek: 2 338 123)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.