NEPLATNÁ E DIN EN ISO 6887-3:2014-01 1.1.2014 náhled

E DIN EN ISO 6887-3:2014-01 (Návrh)

Microbiology of food the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products.

Automaticky přeložený název:

Mikrobiologie potravin potravní řetězec - Příprava zkušebních vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinná ředění pro mikrobiologické vyšetření - Část 3: Zvláštní pravidla pro přípravu ryb a produktů rybolovu.



NORMA vydána dne 1.1.2014


Jazyk
Provedení
Dostupnostdo 7 pracovních dnů
Cena2 013.30 bez DPH
2 013.30

Informace o normě:

Označení normy: E DIN EN ISO 6887-3:2014-01
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2014
Kód zboží: NS-298933
Počet stran: 24
Přibližná hmotnost: 72 g (0.16 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy E DIN EN ISO 6887-3:2014-01 :

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 3: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von Fisch und Fischerzeugnissen.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.