Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of food the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products.
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologie potravin potravní řetězec - Příprava zkušebních vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinná ředění pro mikrobiologické vyšetření - Část 3: Zvláštní pravidla pro přípravu ryb a produktů rybolovu.
NORMA vydána dne 1.1.2014
Označení normy: E DIN EN ISO 6887-3:2014-01
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2014
Kód zboží: NS-298933
Počet stran: 24
Přibližná hmotnost: 72 g (0.16 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 3: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von Fisch und Fischerzeugnissen.
Poslední aktualizace: 21.07.2024 (Počet položek: 2 338 123)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.