NEPLATNÁ E DIN EN ISO 6887-2:2002-02 1.2.2002 náhled

E DIN EN ISO 6887-2:2002-02 (Návrh)

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of the test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products.

Automaticky přeložený název:

Mikrobiologie potravin a krmiv - Příprava zkušebních vzorků , příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické vyšetření - Část 2 : Zvláštní pravidla pro přípravu masa a masných výrobků.



NORMA vydána dne 1.2.2002


Jazyk
Provedení
Dostupnostdo 7 pracovních dnů
Cena2 013.30 bez DPH
2 013.30

Informace o normě:

Označení normy: E DIN EN ISO 6887-2:2002-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.2.2002
Kód zboží: NS-298932
Počet stran: 19
Přibližná hmotnost: 57 g (0.13 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy E DIN EN ISO 6887-2:2002-02 :

Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Vorbereitung von Untersuchungsproben, von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 2: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von Fleisch und Fleischerzeugnissen.

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.