Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of the test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products.
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologie potravin a krmiv - Příprava zkušebních vzorků , příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické vyšetření - Část 2 : Zvláštní pravidla pro přípravu masa a masných výrobků.
NORMA vydána dne 1.2.2002
Označení normy: E DIN EN ISO 6887-2:2002-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.2.2002
Kód zboží: NS-298932
Počet stran: 19
Přibližná hmotnost: 57 g (0.13 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Vorbereitung von Untersuchungsproben, von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 2: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von Fleisch und Fleischerzeugnissen.
Poslední aktualizace: 10.07.2025 (Počet položek: 2 207 970)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.