Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products.
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava zkušebních vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinná ředění pro mikrobiologické vyšetření - Část 2: Zvláštní pravidla pro přípravu masa a masných výrobků.
NORMA vydána dne 1.1.2014
Označení normy: E DIN EN ISO 6887-2:2014-01
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2014
Kód zboží: NS-298931
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 2: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von Fleisch und Fleischerzeugnissen.
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 21.07.2024 (Počet položek: 2 338 123)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.