Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products.
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava zkušebních vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinná ředění pro mikrobiologické vyšetření - Část 2: Zvláštní pravidla pro přípravu masa a masných výrobků.
NORMA vydána dne 1.1.2014
Označení normy: E DIN EN ISO 6887-2:2014-01
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2014
Kód zboží: NS-298931
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 2: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von Fleisch und Fleischerzeugnissen.
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 10.07.2025 (Počet položek: 2 207 970)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.