Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Rules for the preparation of the test samples, of initial suspension and of decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and of decimal dilutions.
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologie potravin a krmiv - Pravidla pro přípravu zkušebních vzorků , z výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické vyšetření - Část 1: Obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění.
NORMA vydána dne 1.12.1997
Označení normy: E DIN EN ISO 6887-1:1997-12
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.12.1997
Kód zboží: NS-298930
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Regeln für die Vorbereitung von Untersuchungsproben, von Ausgangssuspensionen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 1: Allgemeine Regeln für die Vorbereitung von Ausgangssuspensionen und Dezimalverdünnungen.
Poslední aktualizace: 21.07.2024 (Počet položek: 2 338 123)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.