NEPLATNÁ E DIN EN ISO 6887-1:2014-01 1.1.2014 náhled

E DIN EN ISO 6887-1:2014-01 (Návrh)

Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions.

Automaticky přeložený název:

Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava zkušebních vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinná ředění pro mikrobiologické vyšetření - Část 1: Obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a desetinná ředění.



NORMA vydána dne 1.1.2014


Jazyk
Provedení
Dostupnostdo 7 pracovních dnů
Cena2 509.10 bez DPH
2 509.10

Informace o normě:

Označení normy: E DIN EN ISO 6887-1:2014-01
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2014
Kód zboží: NS-298929
Počet stran: 33
Přibližná hmotnost: 99 g (0.22 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy E DIN EN ISO 6887-1:2014-01 :

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 1: Allgemeine Regeln für die Herstellung von Erstverdünnungen und Dezimalverdünnungen.

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.