NEPLATNÁ E DIN EN ISO 6886:2015-12 1.12.2015 náhled

E DIN EN ISO 6886:2015-12 (Návrh)

Animal and vegetable fats and oils - Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test).

Automaticky přeložený název:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení oxidační stability ( zrychlené oxidace test).



NORMA vydána dne 1.12.2015


Jazyk
Provedení
Dostupnostdo 7 pracovních dnů
Cena2 013.30 bez DPH
2 013.30

Informace o normě:

Označení normy: E DIN EN ISO 6886:2015-12
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.12.2015
Kód zboží: NS-617974
Počet stran: 37
Přibližná hmotnost: 111 g (0.24 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy E DIN EN ISO 6886:2015-12 :

Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der Oxidationsstabilität (beschleunigter Oxidationstest).

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.