Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Rice - Determination of amylose content - Part 1: Reference method.
Automaticky přeložený název:
Rýže - Stanovení amylózy - Část 1: Referenční metoda.
NORMA vydána dne 1.4.2013
Označení normy: E DIN EN ISO 6647-1:2013-04
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.4.2013
Kód zboží: NS-298873
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Reis - Bestimmung des Amylosegehaltes - Teil 1: Referenzverfahren.
Poslední aktualizace: 08.05.2025 (Počet položek: 2 198 823)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.