NEPLATNÁ E DIN EN ISO 6647-1:2019-11 1.11.2019 náhled

E DIN EN ISO 6647-1:2019-11 (Návrh)

Rice - Determination of amylose content - Part 1: Reference method: Spectrophotometric method with a defatting procedure by methanol and with calibration solutions of potato amylose and waxy rice amylopectin.

Přeložit název

NORMA vydána dne 1.11.2019


Jazyk
Provedení
Dostupnostdo 7 pracovních dnů
Cena1814.50 bez DPH
1 814.50

Informace o normě:

Označení normy: E DIN EN ISO 6647-1:2019-11
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.11.2019
Kód zboží: NS-971290
Počet stran: 34
Přibližná hmotnost: 102 g (0.22 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy E DIN EN ISO 6647-1:2019-11 :

Reis - Bestimmung des Amylosegehalts - Teil 1: Referenzmethode: Spektrophotometrische Methode mit Entfettungsverfahren durch Methanol und mit Kalibrierlösungen von Kartoffelamylose und wachsartigem Reisamylopektin.

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.